РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У СУВОМ ДОЛУ
12.08.2015

РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОРТСКИХ ТЕРЕНА У СУВОМ ДОЛУ

Поводом Међународног дана младих, Бобан Џунић председник Градске општине Палилула, са младима из Канцеларије за младе општине Палилула, обишао је село Суво до. Промовисана је активност младих на уређењу спортских терени за кошарку, мали фудбал и одбојку, која се остварује уз подршку Општине.

У општини Палилула улаже се у инфраструктуру насеља, подстиче развој пољопривреде, сеоског туризма. По речима председника општине Бобана Џунића циљ је да се створе услови и пословни амбијент који би задржао младе на селу. Због миграције становништва, многа насеља су остала без становника. «Зато смо подржали иницијативу наших младих суграђана, каже председник, да улажемо и у друштвене активности, промоцију спорта али и здравих стилова живота“.

О унапређењу живота становништва на селу, подршци рекретивним активностима становника Сувог дола, посебно младих, говорио је и Ивица Стојановић, члан Већа општине Палилула. Подршка спортским и рекреативним активностима младих у насељима општине Палилула, помоћ клубовима и удружењима која успешно раде на територији општине, део је наших свакодневних активности-истакао је већник Стојановић. Захваљујући Канцалароји за младе наше општине, учинили смо да и овој популацији наших становника пружимо подршку у остваривању њихових интересовања.( Д.Видојковић)